Kezdőlap

FONTOS INFORMÁCIÓ! A NYÁRI AKADÉMIA TOKAJBA KÖLTÖZIK!!!

Crescendo Nyári Akadémia

2014. július 28 és augusztus 11 között immáron 11. alkalommal rendezzük meg kéthetes nyári művészeti kurzusunkat, ezúttal Tokajban! Kényszerűségből és a mesterkurzus sikeressége érdekében szükséges lépésként át kellett helyeznünk a Nyári Akadémiát Sárospatakról. A megszokott helyszínek felújítási munkák miatti kiesése miatt nem tudtuk volna megoldani a kurzusok és a szállások elhelyezését. Biztosak vagyunk benne, hogy az új helyszín megfelelő módon biztosítja mindazt, amiért a Nyári Akadémiára jelentkeztek!

A Crecendo Nyári Akadémia kiváló lehetőséget biztosít az elmélyült munkára az előadó-művészet területén, valamint segít a szakmai megmérettetésekre való felkészülésben. Európai és amerikai zenekarok kiváló szólistái, zene- és képzőművészeti egyetemek tanárai tartanak intenzív közép- és felsőfokú képzést, művészeti pályára készülő fiataloknak, akik a világ több mint 25 országából érkeznek.

A Crescendo Nyári Akadémia a magas színvonalú szakmai képzésen túl számos interaktív program révén arra is lehetőséget biztosít, hogy a keresztény világnézetű művésztanárok és a sokféle kulturális háttérrel rendelkező résztvevők jobban megismerjék egymást. A próbákon, főtárgy órákon és a délutáni koncerteken túl reggelenként "Tune in" ráhangolódáson vehetnek részt, esténként kisebb csoportokban hitről, művészetről, az emberi élet sorskérdéseiről beszélgethetnek az érdeklődők. Mivel fontosnak tartjuk a diákok és tanárok közötti jó kapcsolat kialakulását, olyan oktatókat hívunk meg, akik a szakmai igényességen túl a tanítványokra teljes emberként tekintenek. A kurzuson nem pusztán oktatókként, hanem magánemberként, családjukkal együtt vannak jelen.

A kurzust záró ünnepi rendezvénysorozaton, a Crescendo Fesztiválon, művésztanáraink és a kurzus legkiválóbb diákjai lépnek fel. Emellett számos ingyenes szóló- és kamarahangverseny, valamint kiállítás várja a Tokajba látogatókat.

Reméljük, találkozunk a 2014-es Crescendo Nyári Akadémián!

 

Jelentkezési határidő 2014. június 15.!

 

Beat Rink
igazgató
Crescendo International

Timothy Bentch, Füzesséryné Dudás Eszter
művészeti igazgatók
Crescendo Nyári Akadémia

Newsletter signup

Name:
E-mail:


Our partners:

 NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

  

 
 

Our media partners:

Arteries Studio
Email
Password